Minden, ami a vadászathoz kell! Gazdag kínálat Gazdagréten, a Vadászkürt vadászboltban

2013. május 30. csütörtök 09:21

Minden, ami a vadászathoz kell! Gazdag kínálat Gazdagréten, a Vadászkürt vadászboltban

Az igaz vadászok vallják, hogy az erdő, a természet temploma. A vadászok szentélye pedig a vadászbolt. Egy ilyen szentély Budapesten, a 2008 novemberében megnyitott üzlet, a Vadászkürt Vadászbolt. Aki ide betér, az nem egy szokványos üzletben találja magát. 

Az, hogy a tulajdonos is vadászember, már eleve egy különös bizalmi kapcsolatnak a zálogát hordja magában vevő és eladó között. És ez nemcsak az árakra vonatkozik. Egy gyakorló vadász tapasztalatból tudja, hogy az erdőn mire van szükség. Az üzlet tulajdonosának nem az a célja, hogy a legdrágább, hanem az, hogy a legcélravezetőbb, legjobban használható termékekkel távozzon a vadász. 

A bolt legnagyobb büszkesége, amikor egy meghatározott, kis összegből kell egy komplett, a vadászat során eredményesen használható vadászfelszerelést összeállítani. Nem a minél több pénz elköltésére akarja rábírni, hanem a vadász, leendő vadász igényeihez és pénztárcájához igazodva és igazítva állítja össze az optimális felszerelést. Aztán pedig reméli, hogy visszatér a vevő, a sikeres lövés körülményeit, a trófea zsákmányolás legszebb pillanatait elmesélni. 

A Vadászkürt Vadászboltban használt fegyverek beszámításával is foglalkoznak. Lehetőség van bizományosi értékesítésre is. Új fegyver vásárlása esetén a régi puskát a legmagasabb napi áron számítják be. A szűkösebb anyagiakkal rendelkező nimródok számára részletfizetési, amolyan elő takarékossági lehetőséget is biztosítanak. Az áhított termék addig marad a boltban, amíg a teljes vételárat ki nem egyenlíti a vevő. Ez számára plusz költséget nem jelent. A bolt tulajdonosának szlogenje: Mindent egy helyen. Ennek szellemében nemcsak fegyvereket, és lőszereket, hanem a vadászat minden kiegészítője megvásárolható náluk, a bőr termékektől a tőrökön, vadászkéseken keresztül, cél és kereső távcsöveket a vadász kényelmét szolgáló egyéb termékekig. 

Sőt! Szoros kapcsolatot tartanak fenn egy olcsó és rugalmas időbeosztású lőtérrel és gondolva a leendő vadászokra vadásztanfolyam lebonyolításával is foglalkoznak. Reggeli órákban vagy hétvégi napokon a bolt tulajdonosa vállal fegyver belövést is. Mindezek mellett a Vadászkürt Vadászbolt erőssége az éles lőfegyverek forgalmazása, árusítása! Az apróbb szereléseket helyben is meg tudják oldani, de fegyverművesi kapcsolatuknak köszönhetően a komolyabb problémákat is orvosolni tudják. 

Vadászkürt Vadászboltot nemcsak vadászoknak érdemes felkeresni minket, hanem engedéllyel nem rendelkező otthoni hobby lövőknek is, azoknak, akik légfegyverrel otthoni szórakozásukat szeretnék tovább fejleszteni. Vagy azoknak a feleségeknek, hozzátartozóknak, akik családtagjaikat szeretnék meglepni valami aprósággal vagy
komolyabb ajándékkal. A biztos vásárlásra garancia, hogy a bolt számos beszállítóval van kapcsolatban, ha valamilyen termék éppen nem kapható az üzletben, akkor azt megrendelik rövid határidővel szállítják. A katalógusokból rendelhető márkás és középkategóriás termékek sora szinte végtelen. 

Ha vadászik, túrázik, szereti a természetet, keresse fel Ön is a Vadászkürt Vadászboltot Budapesten, a XI.ker. Gazdagréti tér 7 szám alatt vagy a www.vadaszkurt-vadaszbolt.hu honlapon. Biztosan talál ízlésének, pénztárcájának és elképzeléseinek megfelelő terméket.

(X)